Ben van Zuilekom
Hallo Allemaal.. Jullie moeten Zeker allemaal weer mee doen dit jaar, want het wordt zoals elk jaar weer Dondersgezellig
Greetz Ben van Zuilekom
felicia
kom gezelige chatten hier gratis en altijd gezelige
Zozo ‘Unknown’, stoer hoor lekker anoniem ongefundeerde kritiek geven. Een paar taallessen zouden ook niet verkeerd voor je zijn…
vrijdag 02 februari 2007 – 22:28:17
Unkown
jullie zijn naapers Ome Joop`s Tour was er als eerst en dan willenjullie er expres een andere versie vanmaken he sukkeltjes,,
GIRLPOWER
Heej,, ik ben een meisje, en ik zou zown tocht ook wel super leuk vinden!! Kunnen jullie dit ook niet organiseren voor meiden?? Haha zal wel niet, maarja het zou wel leuk zijn!! groetjes
jimmy
heej iedereen ik hoop dat we dit jaar weer een leuke tour zullen hebben ik doe zekers weer mee ­čśŤ

groeten, jimmy

Hej allemaal,

Tijdje geleden. Kreeg gisteren de flyers en posters in de bus. Ik ga morgen even naar het NK veldrijden in Zeeland wat flyers uitdelen, dus ik ga er vanuit dat er dit jaar een Brabants team eerste wordt, haha.

Ik heb mijn weekje vrij tijdens de tour al geregeld en ik heb er zin in.

Greetings,

Guus

hroelofse
we wensen jullie allemaal een goed en gezond 2007 en dat de aankomende tour weer net zo leuk zal zijn als 2015 groet hans ans
rutger mark laurens en maarten
Bedankt voor de aanmoediggingsprijs we zijn er erg blij mee.
Alleen Rutger den Hartog heeft hem nog niet gekregen. We kijken met heel veel plezier terug op de tour de oude jan.
miranda fransen
Quapi Sale

Wij hebben de afgelopen maand de fietswedstrijd gehouden met de Sales afdeling. Het was een prachtige en zeker ook spannende wedstrijd. En bij een spannende wedstrijd hoort een prachtige prijs. Via tour de oude jan hebben we een geweldige trofee kunnen regelen en Joost (de winnaar van de rit) is er volledig mee in zijn nopjes. Wij willen dan ook een ieder aanmoedigen om het komende jaar mee te doen aan de tour de oude Jan. Wij van Quapi waren in ieder geval razend enthousiast! Kleine tip: Willen jullie alsjeblieft trainen voordat je aan deze toch best wel pittige wielerronde gaan meedoen, anders kan het best gevaarlijk zijn. Veel plezier en groetjes,

Mranda Fransen, Quapia Sale

heiken molleman
Onze zoon Joris heeft zich pas de laatste week ingeschreven voor zijn eerste Tour. Hij heeft een fantastische week gehad en wil volgend jaar weer meerijden. Wij als ouders bedanken alle vrijwilligers en sponsors. De organisatie was professioneel en gaf ons veel vertrouwen in een goed verloop van de Tour.
Heiken Molleman
Sir Pimmetje
Hallo allemaal,

Mijn zoon Pim en zijn vriend Dennis zaten in het team “De Jager Aannemingsbedrijf”. Het was hun eerste Tour, maar als het volgend jaar lukt qua vakanties, zeker niet hun laatste.
Als ouder wil ik de organisatie ontzettend bedanken voor de perfecte begeleiding en het weer heelhuids terugbrengen van alle jongens!
Pim en Dennis hebben af en toe afgezien, maar vooral ontzettend genoten!
Groeten,
Edith Bronkhorst.

Goose23
Wederom een schitterende tour. De route was top en de deelnemers fantastisch.

tot volgend jaar!

Oda Stenbrink, moeder van Jaap
Hallo allemaa,

Jaap heeft het, dit jaar voor de 2e keer op rij, weer helemaal geweldig gehad! Nogmaals alle lof voor de organisatie!

Een minpuntje is dat hij vriendjes mee naar huis heeft genomen die nooit alleen zijn: hij heeft HOOFDLUIS. Dit wil ik doorgeven aan iedereen die mee is geweest. Kinderen, laat je hoofd door een van je ouders goed controleren of jij ze ook hebt. Zo ja, ga direct naar de apotheek of drogist en haal luizenshampo. Laat de rest van je gezin ook direct voor de zekerheid hun haren behandelen. Ouders, succes met de was!

Dit alles mag de pret niet drukken want het was een geweldige week.

Groetjes en tot ziens,
Oda, moeder van Jaap

Fam Coolen
Hallo allemaal,
onze zoon reed dit jaar voor de eerste keer mee. Hij heeft een fantastische week gehad. Nogmaals iedereen bedankt voor jullie geweldige inzet!!!!Groetjes, Familie Coolen
Jan Eversdijk
Onze zoon, Matthijs, rijdt voor het eerst mee met de tour.Elke avond krijgen we positieve berichten via SMS of telefoon. Geweldig initiatief en alle lof voor de vele vrijwilligers die dit mogelijk maken.
Bas
zojuist kwam ik caravaan tegen in sittard bij een rotonde en werd tegengehouden door motoragent, ik wist niet wie jullie waren dus keek eens ff op jullie website! erg leuke initiatief alleen jammer met de enorme regenbui waar jullie doorheen moesten! succes verder!
Marlie
Heej leuk die foto’s en al zo snel.
Daar zitten ouders vaak op te wachten ja. Ik heb er ook wel gemaakt maar die stuurt Ingo wel een keer naar de webmaster.
Verder wens ik iedereen een fijne week verder en natuurlijk goed weer.
Zelf gaan we ff op vakantie.
Ow ja en voordat ik het vergeet.
Het ENE 1 team gaat uiteraard winnen toch?
En voor Ronald van de motorpolitie.
Nogmaals bedankt voor de rit ik heb ervan genoten, Volgend jaar weer?
Groetjuuuuuus van Motormuismoeder Marlie Venray
willie den hartog
familie Coole, erg bedankt voor de mooie actuele foto’s.
Ben reuze benieuwd naar de bevindingen van de boys.
Richard
Ik heb vorig jaar ook meegereduh en ik zie dat jullie door landgraaf komuh dus dan kom ik op de dinsdag eens kijkuh
Webmaster
@ Pascal: Programma staat inmiddels online, de ploegenindeling wordt zaterdag bekend gemaakt. Als je je hebt ingeschreven, heb je je voorkeur duidelijk kunnen maken bij wie je in de ploeg wilt.
@ Sander: Over het wel of niet uitbrengen van een boek is lang over nagedacht. Ik kan je verzekeren dat het op deze manier de Tour veel geld scheelt, wat weer aan jullie ten goede komt.
woensdag 02 augustus 2006 – 19:49:18
pascal
komt het programma van vrijdag en zaterdag er nog op te staan? en de ploegenindeling?
sander
jammer dat er GEEN boek is , nu kunnen we het niet aan anderen laten lezen . Mijn grootvader was heel erg geinter. maar onze printer doet het niet , heel jammer .En het pretpark ???????????? staat er niet tussen !!!!!!!!!!!!!!
dinsdag 01 augustus 2006 – 22:05:14
joannathan
hey iedereen zal me nog wel kene ik dee 2 jaar geleeden mee en me naam is oannathanduinkerke ik ben op vaknsie in limburg dus ik kom meschien wel eff kijken ik wels iedereen veel plezier en sucses ps koen ik welns je veel plezier als 1 keer ploeg lijder te zijn. groetjesssss
boike
heyhey!! .. ik doe voor het eerst mee met de tour.. !… heeft iemand nog goede ideeen voor welke versnellingen ik op mijn fiets moet zetten, want we gaan dit jaar toch ook over een aantal bergen??,…!..

a.b.

Richard
Ik lees op de site dat de Tour door Landgraaf komt.
Aangezien ik hier woon wil ik wel eens weten of er oook straatnamen bekend zijn waar doorheen wordt gereden?
Ben Pas
geacht bestuur vrijwilligers tourdeOudejan
Marieke de Moel
Heel graag wil ik alle mensen bedanken die de Tour de Oude Jan dit jaar mogelijk hebben gemaakt. Onze zoon reed dit jaar voor het eerst mee en heeft een geweldige week gehad.
Complimententen voor de fantastische organisatie en de grote inzet van al die vrijwilligers!
een ouder
jammer dat ik van uit thuis niks kan zien op de website, ik ben dit jaar ook verhinderd om zelf te komen kijken, jammer hoor dat ik niks meekrijg….hoe komt dat?
Opa Rob
leuk om te zien hoe onze kleinkinderen zich uitsloven.
Ga zo door, ik hoef niet meer maar blijf wel naar jullie kijken.
opa Rob
Marlie
Hallo ouders
Is er iemand on line die me even wil mailen over de aankomsttijd en -plek in Velp morgen?
Ik ga ervan uit dat ze weer in het centrum aankomen net als vorig jaar maar ben er niet zeker van. Helaas is het boekje met Ingo meegegaan en ik kan het hier op de site niet vinden.
Vriendelijk bedankt,
Marlie
Rienk
H´┐Ż kwam jullie tegen op de afsluitdijk richting Friesland. Ik was bezig met een ritje van Heerenveen naar Den Oever Vice Versa. Het was er een mooie dag voor, en ik wist niet wat ik zag op de snelweg. Nu weet ik het en wens jullie veel succes met fietsen. Al moet ik zeggen, ik houd het liever bij een dichte ligfiets, hoef je ook geen regenpak mee te nemen. Bij Kornwerderzand reed ik julie weer achterop. Ik hoop dat het bezoek aan het Kazematten museum leuk was. Ik ben er zelf al een paar keer geweest en vond het reuze interessant. Succes met de rest van de ronde, en misschien hoor ik nog eens wat namen in de eneco tour of tour de France als jullie wat ouder zijn.

Groetjes,

Rienk. (een ligfietser)

woensdag 10 augustus
Christianne Bonekamp
Ik ben de moeder van Frank, die mee doet aan deze enorme leuke fietstocht. Ik heb heel veel respect voor al die vrijwilligers die dit tot stand weten te brengen. Wat een avontuur voor de kinderen! Ik vind het heel fijn dat, ondanks de afwezigheid van de webmaster, toch kort verslag gedaan wordt van de Tour. Complimenten! Hopelijk nog mooi fietsweer en tot zaterdag! Christianne
woensdag 10 augustus 
heeii heeii
Het wOrd gezellig dit jaar he cynthia
Ik heb zin in wOendsdag jOh.
wOensdag lekker de rOndvaart !amaze
Gaat egt laggen wOrden netzO als vOrig jaar
Succes iedereen die mee dOetdOeg dOeg!heart niggiej van de toumisz !heart
Marlie
Hallo allemaal
Gisteren was het dan zover. Onze jongens zijn begonnen, al werkte het weer niet zo goed mee , de stemming zat er al meteen goed in. Ik vond het al een hele prestatie hoe ze de ploegentijdrit reden in die afschuwlijke regen maar ze gingen er volop voor..Ik wens iedereen een fijne en gezellige week toe. Ik heb gehoord dat het weer vanaf dinsdag beter gaat worden dus kan de week helemaal niet meer stuk.
Groetjuuuuuus moeder van Ingo
fietsgigantinactie team
Hallo, we zijn op zoek naar een club, school, vereniging, ploeg, particulier die we kunnen helpen door fiets(en) en/of skelters, rolstoelen, tandem, bakfiets enz.enz. op te knappen/restylen.

we hebben een team van 25 monteurs/designers/special painters/lassers enz. enz. alsmede een 10 tal bedrijven die ons sponsoren.

ons idee is dat we bvb alle fietsen/skelters voor bvb een school gaan restylen. of dat we bvb voor een/meerdere Frans Bauer fans een frans bauer fiets(en) gaan maken.

Als iemand een leuk idee heeft horen we dat graag. Ons team is van alle markten thuis. Niet alleen op fietsgebied, maar ook auto’s, aanhangers e.d. behoren tot de mogelijkheden. Ook voor bijpassende kleding kan worden gezorgd.

tot 31 augustus kan iedereen ons mailen met een goed idee. Dan pakken we het leukste/origineelste idee en dat gaan we uitvoeren.