Welkom!

Welkom op de homepage van de jeugdwielerachtdaagse ‘Tour de Oude Jan’ uit Velp (Gld.)! Op deze site vind je alle ins en outs van deze beroemde jeugdronde door Nederland. Je kunt foto’s bekijken, je zelf online inschrijven voor de komende editie, een berichtje in het gastenboek achterlaten en nog veel meer!

Grote deelnemerswervingsactie

Binnenkort starten wij met een grote actie om meer deelnemers te werven voor de komende 48e Tour.
Wil jij wel een nieuwe racefiets of een ATB-fiets winnen? Of je inschrijfgeld terug ontvangen ? Kijk dan tussen half december en half januari 2007 op deze site en doe mee aan de grote deelnemerswervingsactie. Wanneer je meedoet aan deze actie, dan loop je de kans op een van de mooie prijzen!

Nog meer

UPDATE
Foto’s aan de albums toegevoegd van de familie Julien uit BelgiĆ«. Bedankt voor het beschikbaar stellen van de foto’s!
***

Vanaf nu zijn de foto’s van Ronald van Looy en van Hermien de Vos in het fotoalbum beschikbaar. Je kunt de foto’s in hoge resolutie bekijken door op de kleinere foto te klikken. Tevens kun je deze foto’s als e-card verzenden. Klik daarvoor op de envelop rechtsboven de kleinere foto.

Rico Coolen heeft zijn foto’s inmiddels naar ons gestuurd, ik hoop deze ook zeer spoedig op deze site te plaatsen.

Uitslagen 47e Tour

De uitslagen zijn binnen! Klik in het menu op ‘downloads’ en daar vind je de uitslagen per evenement.Als je toch bij ‘downloads’ kijkt, vind je onder ‘multimedia’ een filmpje van de binnenkomst van de motoragenten in de sporthal in Velp op de muziek van ‘Ik heb een boot’!